utorak, 13 aprilaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MARINA GAJČIN PROVELA LEPE TRENUTKE SA APATINSKIM MALIŠANIMA

NAKON USPEŠNIH NASTUPA NA TURNIRIMA ŠIROM SVETA, MARINA GAJČIN SE DRUŽILA SA DECOM U SPORTSKOM SAVEZU OPŠTINE APATIN

 

Marina prilikom posete SSO Apatin

Posle mnoštva odigranih šahovskih partija proteklih godina na brojnim turnirima širom sveta ,od Montevidea do Krita , najbolja apatinska sportiskinja Marina Gajčin lepršavim plesom po crno-belim poljima u svojoj sedamnaestoj godini ostvarila je sportske snove  postavši deo Olimpijskog tima Srbije na šahovskoj Olimpijadi koja je u septembru održana u Gruziji.

Marina u društvu mališana

Nakon prošlogodišnjeg blistavog debija u seniorskoj reprezentaciji Srbije na prvenstvu Evrope ,Marina je i na Olimpijadi odigrala odlično ostvarivši pet pobeda u sedam odigranih mečeva, čime je pokazala da je, iako najmlađa, ipak najčvršća karika našeg ženskog olimpijskog tima.

Kontinuitet vrednih i zapaženih sportskih rezultata u 2018 godini Marina je ostvarila nastupima u kadetskoj i omladinskoj konkurenciji, ali i kao perjanica Prigrevačkog šah kluba sa kojim je imala uspešan nastup na finalu kupa Vojvodine.

Treba napomenuti  da je Marina i odličan učenik, maturant gimnazije „Nikola Tesla“ u Apatinu .

U Sportskom  Savezu 07.11.2018.godine organizovano je druženje naše šahistkinje Marine Gajčin sa decom, gde  ih je ona upoznala sa svojim uspesima i plan

 Info služba

                                                                                                Opštine Apatin

Povezano:  MOŽE LI SLOGA NAPRAVITI IZNANAĐENJE?