utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ALEKSANDAR POPOVIĆ NA METI NEKOLIKO ISTAKNUTIH KLUBOVA

Prigrevčanin Aleksandar Popović (22) nakon godinu i po provedenih u Radničkom iz Kragujevca postao je slobodan igrač. Mada su svi očekivali da će britki levi bek ostati na stadionu „Čika Dača“, dalja saradnja nije uspostavljena.

-Ambicije nam se nisu poklopile i nismo se dogovorili oko dalje saradnje. Kragujevac je veliki, prelep grad u kome sam proveo nezaboravne dane, stekao veliki broj prijatelja, a ne mogu biti nezadovoljan ni statusom koji sam imao u klubu, kaže mladi Popović.

Poslednjih godina ovaj odvažni momak je bio veoma zapažen. Pored sjajno obavljenih defanzivnih zadataka često je znao da se upiše u listu strelaca, jer poseduje precizan i veoma jak šut. Dete subotičkog Spartaka, gde je prošao kompletnu omladinsku školu, kalio se igranjem u Srpskoj ligi Bratstvo 1946 i Tutin. Dobra izdanja u ovim klubovima preporučila su ga Radničkom gde je brzo izborio mesto u startnoj postavi i bio uzdanica tima. Trenutno bez angažmana Popović provodi dane odmora u Prigrevici.

-Fudbal je moje životno opredelenje pa ne žalim da donosim nikakve ishitrene odluke zbog kojih bi se kasnije kajao. Ima nekoliko interesantnih i primamljivih ponuda, ali neću da žurim. Još nije počeo prelazni rok tako da imam dovoljno vremena da o svemu dobro razmislim. Iskren da budem, voleo bih da sam blizo kuće, ali želje fudbalera sa realnim životom često se ne poklapaju, pa iz tog razloga idemo korak po korak. Verujem da ću uskoro znati gde ću nastaviti karijeru, reči su mladog Popovića koga pored svih fudbalskih vrlina krase hrabrost, upornost i odanost klupskim obavezama.