subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

APATIN SRUŠIO SVE REKORDE U STREET VOLLEY I POSTAO NAJPOSEĆENIJI ODBOJKAŠKI GRAD

Ovog meseca završena je sezona Street volley turnira u Srbiji.
U 2018 godini odbojka je imala mnogo novih gradova koji su se uključili u organizaciju i karavan street volley turnira.
Ženska odbojka je odavno postala pokret za devojčice u Srbiji, pa samim tim nije ni čudno što su ovi turniri u Vojvodini i Srbiji veoma masovni.

Međunarodni turnir „Street volley Apatin 2018“ je srušio sve rekorde po broju učesnika kada je u pitanju ulična odbojka i ujedno bio najmasovniji turnir u Srbiji u ovoj godini.

Detalj sa apatinskog trga

Učestvovala su 52 kluba iz Hrvatske, BIH i Srbije, koji su doveli više od 1500 devojčica i dečaka uzrasta od 8 do 15 godina u Apatin .

Dužinom cele glavne ulice takmičilo se rekordnih 280 ekipa u osam uzrasnih kategorija.

Na turniru je bilo 200 trenera koji su sjajno organizovali i vodili svoje ekipe i 23 sudija koji su bez primedbe odradili svoj posao.

Promoterke ovog do sada najmasovnijeg turnira u uličnoj odbojci u Srbiji i regionu bile su igračice Vizure, šampionke Srbije.

Treba istaći da su u Apatinu bile: Maja Aleksić koja je u Japanu sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na svetskom prvenstvu 2018, Katarina Lazović, Sara Lozo i Aleksandra Ćirović koje su nastupale za reprezentaciju Srbije u Ligi nacija 2018, bivša reprezentativka Srbije Slađana Erić. Ove devojke koje su odigrale i revijalnu utakmicu protiv učesnica turnira Street Volley Apatin 2018.