utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

APATINCI OD JESENI U SUPER B LIGI

Povodom ulaska rukometaša Apatina u Super B ligu na adresu kluba stižu razne čestitke u kojima se čestita ekipi na velikom uspehu. Tim povodom se oglasio i Rukometni savez Vojvodine koji je na svom sajtu čestitao Apatincima poratak u savezni rang takmičenja.

Prvaci RK Apatin

Pobedom protiv Jabuke (32:29), posle preokreta u drugom poluvremenu, rukometaši Apatina, stavili su tačku na uspešnu prvoligašku sezonu, krunisanu plasmanom u Super B ligu.

Pobednički pehar u rukama kapitena Čedomira Milojevića

Tokom trke, ostvarili su 19 pobeda i 3 remija, uz gol-razliku 694:574, pa mogu da se pohvale i činjenicom da im je odbrana bila najbolja u ligi.

Pre početka utakmice u Jabuci, obeležene golgeterskim rafalom Stevana Oljače i Aleksandra Pilipovića, uprkos blistavoj partiji golmana Nikole Mitanovskog (17 odbrana, 2 sedmerca), kapitenu Čedomiru Milojeviću, pobednički pehar je uručio Marko Menićanin, delegat meča.

Posle dve i po decenije aktivnog igranja došao je dan oproštajne utakmice, Jugoslav Krec igrač koji je ušao u istoriju apatinskog rukometa

Istovremeno, specijalnu plaketu Rukometnog saveza Vojvodine, povodom 25 godina uspešne igračke karijere, dobio je Jugoslav Krec, odigravši oproštajni meč.