petak, 22 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

APATINCI ODRŽALI ČAS FUDBALSKOG ZNANJA

BUDUĆNOST (MLADENOVO) – OFK MLADOST 0:4

Golovima Mitrovića, Pešića u dva navrata i Aljoše Jovovića, fudbaleri apatinske Mladosti naneli su u okviru 17. kola Vojvođanske lige Sever, ubedljiv poraz Budućnosti u Mlaadenovu od 4:0. Bila je ovo u najmanju ruku sjajna igra izabranika trenera Slobodana Bačića koji su nakon susreta ispraćeni dugim aplauzom objektivne domaće publike. Sam rezultat dovoljno govori o dominaciji Apatinaca, ali uz to treba dodati podatak da se najveći deo utakmice igrao na polovini domaćina i da su igrači Mladosti golove postizali iz uigranih i smišljenih akcija, što je dokaz više o dobro pripremljenom timu.

Aljoša Jovović (levo crveni dres) strelac jednog od četiri pogotka

U svakom pogledu moram biti zadovoljan onim što su igrači prikazali. Prvu utakmicu smo rešili u svoju korist sa 3:0, ali sem rezultata ostalo nije bilo na onom nivou koji očekujemo. Smatram da smo na dobrom putu da stvorimo jedan dobar tim za neko buduće vreme, kaže strateg Apatinaca Slobodan Bačić.

Ovom pobedom Mladost je ostala na deobi trećeg mesta na tabeli Vojvođanske lige Sever u društvu sa Tisom iz Adorjana i Vrbasom, a u sledećem kolu u Apatinu je derbi jer im u goste dolazi Tisa.