petak, 26 februaraApa-press vam želi dobrodošlicu!

APATINCI SPREMNI ZA BUDUĆNOST

DOBROM IGROM DO NOVIH BODOVA

Osokoljeni trijumfom u prvom kolu Vojvođanske lige Sever na gostujućem terenu protiv Poleta u Karavukovu, fudbaleri apatinske Mladosti sa nestrpljenjem isčekuju subotu i duel sa Budućnosti iz Gložana. Rival Apatinaca je pretrpeo ubedljiv poraz na svom terenu 1:3 od Tise iz Adorjana, ali to. kako navode u taboru Mladosti, neće da ih zavara.

Mi moramo svaku utakmicu shvatiti veoma ozbiljno i prilaziti joj kao da nam je biti ili ne biti. Ne smemo se opuštati, jer svaki kiks bi mogao skupo da nas košta. Prija nam činjenica da smo pobedom startovali prvenstvo i da smo stekli određenu dozu samopouzdanja, ali pred nama je dugo prvenstvo i puno novih iskušenja i izazova, kaže šef struke Slobodan Bačić.

Stvoriti igru i osvajati bodove, zadatak nimalo lak, trener Slobodan Bačić

Utakmice Vojvođanske lige slabo su posećene, nema podrške sa tribina, a ni navijanja koje donosi dodatnu energiju. Jurnjava za bodovima učinila je svoje, pa je pred klubovima poput Mladosti da pokušaju da povrate gledaoce na tribine.

Naša obaveza je da igramo dopadljivo, a iz takve igre moramo ostvariti pozitivan rezultat. Nije to uvek lako, ali ukoliko želimo da nam tribine budu dobro popunjene moramo gajiti takav stil igre. U subotu nam dolazi Budućnost i loš start tog tima nas ne sme zavarati. Niko se unapred ne predaje, pa zato očekujem da pokažemo kvalitet koji posedujemo i osvojimo nove bodove, navodi Bačić.

Mladost APA je u prvom kolu protiv Poleta nastupila u sastavu:

Rašeta, Petreš, Bursać, Basarić, Milanović, Rapaić, Stančević, (Ožegović), Faber, Kuntić, Gligorijević, Knežević.

 

Povezano:  RADNIČKI 1912 U NASTAVKU SLOMIO OTPOR KORDUNA