utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRANISLAV VEJNOVIĆ NAJBLIŽI PRELASKU U OFK MLADOST

Sasvim je izvesno da jedan od najboljih i najiskusnijih fudbalera Bratstva 1946 Branislav Vejnović neće više nastupati za ovaj klub. Naime, on je zbog selidbe kluba iz Prigrevice u Staru Pazovu trenutno slobodan igrač i analizira ponude koje su pred njim. Dugogodišnji standardni prvotimac doskorašnjeg prigrevačkog trećeligaša u situaciji je da odluči gde će nastaviti karijeru, a prema nekim (ne)zvaničnim informacijama on će pojačati redove apatinske Mladosti, kluba u kome je ponikao i stekao igračku afirmaciju.

Vejnovića mnogi smatraju za takozvanog „univerzalca“, igrača koji se odlično snalazi na raznim pozicijama u timu i trenerima je od neprocenjve koristi. Neosporan kvalitet uz ogromno iskustvo igranja u kvalitetnim ligama i klubovima doprineli su da se ovaj Apatinac nađe na listi želja raznih timova, ali se čini da će karijeru završiti tamo gde je započeo.

Prerano je govoriti o bilo kakvim promenama kluba. Nije tajna da ima nekih ponuda, ali ću o svemu dobro razmisliti. Treniram sa ekipom Mladosti i želim da što spremniji dočekam novu sezonu. Ova pauza od skoro tri meseca ostavila je svoje posledice pa moram kroz pojačane treninge nadoknaditi propušteno, kaže sjajni Vejnović koji nije potvrdio, ali ni demantovao vest o prelasku u redove apatinskog tima kome bi bio od ogromnog značaja.