sreda, 24 februaraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 GUBI KORAK SA VRHOM TABELE – GLAVNI SUDIJA ZAMENJEN U POLUVREMENU

ČSK Pivara – Bratstvo 2:1 (2:1)

ČELAREVO: Stadion ČSK Pivare, gledalaca oko 200, sudija: Petrović (Šajkaš). Strelci: Potkozarac u 5. i Trivunović u 13. (iz penala) za ČSK pivaru, a Vukić u 4. minutu za Brastvo. Žuti kartoni: Trivunović, Zirić, Potkozarac (ČSK Pivara), a Zorić, Juhik, Šveljo, Makar (Bratstvo). Crvni karton: Juhik (Bratstvo).

ČSK PIVARA: Tankosić, Jovanić, Zirić, Mršić, Balinović, Jović, Tanasić, Ivković, (Tasić), Šljivančanin, (Vukasović), Trivunović, (Leškov), Potkozarac

BRATSTVO: Kronić, Ivanović, Resanović, Vejinović, (Makar), Juhik, Vuković, Bursać, Vukić, Šveljo, Stanković, Zorić, (Nosković)

Loš start prolećnog dela sezone u Srpskoj ligi Vojvodina u velikoj je meri uticao da fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 polako gube korak sa vodećim timovima na tabeli. Naime, Prigrevčani su juče poraženi u Čelarevu od domaće ČSK Pivare sa 1:2, što je iskreno rečeno pomalo iznenađujuće, ali…

Kakav bi izveštaj mogao biti da u glavnim ulogama nisu arbitri. Ovo sve postaje već monotono i pravo je čudo da niko ne pokušava da ih spreči u jasnim namerama. Ovoga puta protiv Bratstva je dosuđen penal u 13. minutu, isključen je Juhik, a najinteresantniji detalj se dogodio u poluvremenu kada je glavnog sudiju Nikolu Petrovića zamenio četvrti arbitar Marko Gnjatović. Razlog zbog kojeg je došlo do zamene sudija još nismo saznali.

Bratstvo je i pored poraza ostalo na trećem mestu na tabeli, a u sledećem kolu dočekuje Dinamo 1945 iz Pančeva.

Povezano:  ODBOJKAŠICE APATINA MAKISIMALNE PROTIV KOMŠINICA