četvrtak, 21 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 POČELO SA PRIPREMAMA

JELE ZADOVOLJAN USLOVIMA I KVALITETOM TIMA

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 počeli su sa pripremama za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Vojvodina. Tačno u zakazano vreme na stadionu „Goran Nesvanulica – Klipi„ pojavili su se svi na koje u ovom trenutku klub računa. Novi strateg Sreten Vilotić održao je kratak sastanak, upoznao igrače sa svim detaljima koje će primeniti tokom pripremnog perioda, kao i to šta očekuje od svakog pojedinca. Nakon kraćeg izlaganja šefa stručnog štaba, igrači su krenuli sa radom i prvi utisci su veoma povoljni.

U ovo ne bih poverovao da nisam video. Sve deluje krajnje profesionalno. Igrači su bez pogovora radili sve šta im se zadalo kao zadatak. Radna atmosfena, bez diskusije i bespotrebnih pitanja. Dakle, prvi radni dan je stvorio sliku jednog veoma organizovanog sportskog kolektiva. Verujem da ćemo nastaviti u istom stilu i da ćemo ispuniti zacrtan program rada, ističe Vilotić.

Među već poznatim licima na prvoj prozivci su bile i novajlije golman Nikola Ićitović, igrači Nikola Mandić, Stefan Ožegović i Aleksandar Zolnaić. Narednih dana treba očekivati još nekoliko novajlija, ali će se detaljnije o svemu znati kada se budu obavili konkretni pregovori.

Videćemo ko će još pojačati konkurenciju. Jako je bitno da igrači nisu došli zapušteni. Mnogi su igrali turnire i trenirali tokom zimske pauze. Radićemo u Prigrevici najveći deo priprema i imamo zakazano nekoliko kontrolnih utakmica. Do tada očekujem da budemo koliko – toliko kompletni i da što spremniji dočekamo početak prolećnog dela, kaže Sreten Jele Vilotić, koji ima veliku pomoć u radu od strane saradnika Živote Gavrilovića i trenera golmana Slobodana Cvetićanina.