utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 SUTRA GOSTUJE OMLADINCU

DOBROM IGROM DO POZITIVNOG REZULTATA

Sutra od 17 časova fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 u okviru drugog kola Srpske lige Vojvodina gostuju Omladincu iz Novih Banovaca. Za Prigrevčane se ova utakmica ubraja u red teških gostovanja, jer je Omladinac ekipa koja je godinama unazad prisutna u vrhu tabele i retko gubi bodova na svom terenu. U prošlom kolu oni su doživeli neuspeh na gpstovanju u Kuli i daće sve od sebe da isprave loš start.

Prigrevčani su takođe startovali porazom, ali na osnovu izjave predsednika Upravnog odbora Milića Stojakovića pozitivan duh unutar ekipe nije poremećen, jer niko nije imao zamerki na zalaganje igrača i njihov učinak. U prevodu bi to značilo da je ovakav ishod susreta bio neminovan, pa su iigrači i treneri usmereni na sledeće utakmice koje su pred njima. Da li će sutrašnje gostovanje biti u stilu onoga iz Pančeva, teško je prognozirati, ali nikoga ne bi čudilo da se nešto slično dogodi i u Novim Banovcima.

Nema zamerki na zalaganje igrača, predsednik UO Milić Stojaković

Sutra će pravdu deliti Kristijan Čapo (Subotica), a pomagaće mu Vladimir Radosavljević (Pančevo) i Vuk Dobričić dok će četvrti arbitar biti David Đumić (Bačka Topola).