subota, 27 februaraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 ZAVRŠILO PRIPREMNI PERIOD

ZADOVOLJNI GENERALNOM PROBOM

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 utakmicom u Srbobranu protiv istoimenog domaćina završili su ciklus prijateljskih utakmica koje su bile u cilju pripreme ekipe za novo prvenstvo u Srpskoj ligi Vojvodina koje startuje u subotu. Mada je susret okončan bez pobednika i bez golova, u taboru Bratstva 1946 vlada doza optimizma zadovoljstva, jer je domaćin kvalietan rival, a utakmica je protekla u pravoj prvenstvenoj atmosferi.

Ovoga puta izostali golovi da bi utiask bio skroz povoljan

Po rečima pomoćnog trenera Živote Gavrilovića, Prigrevčani su imali više od igre. nekoliko izglednih prilika, ali isto tako napominje da je Srbobran veoma kvalitetan sastav koji će sasvim sigurno biti u gornjem delu tabele Srpske lige Vojvodina. Ujedno naglašava da su igrači Bratstva 1946 prikazali zavidnu kondicionu spremnost, delovali su samouvereni i disciplinovano, imali su nekoliko izglednih prilika, pa je sa te strane stručni štab u potpunosti zadovoljan.

Narednih dana Prigrevčani će trenirati istim intenzitetom kao do sada i pripremati se za premijernu utakmicu koja je na programu u subotu 18. avgusta kada gostuju u Bačkom Jarku domaćoj Mladosti.

Povezano:  IN MEMORIAM DARKO KARAČONI