ponedeljak, 6 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 2019 KREĆE SA PRIPREMAMA

U subotu od 13 časova fudbaleri prigrevačkog Bratstva 2019 kreću sa pripremama za nastavak takmičenja u Međuopštinskoj ligi Sombor Prvi razred. Prigrevčani će biti pojačani, jer su u prelaznom roku za klub potpisali Vuković, Bojić, Bajčev i Čvokić, pa je sada svako mesto u ekipi popunjeno sa kvalitetnim igračima i to bi trebalo da bude dovoljna garancija da se sačuva liderska pozicija na tabeli, mada Prigrevčani u drugoplasiranom Liparu vide ozbiljnog kandidata.

Spreman za nove uspehe, trener Bratstva 2019 Goran Panjević

Mi smo jesenas ostvarili svih 12 pobeda i imamo tri boda više od Lipara pa nam predstoji jedno interesantno i neizvesno proleće. Pojačali smo svoje redove sa proverenim igračima u čije kvalitete smo upoznati od ranije, a tu pre svega mislim na nekadašnjeg našeg kapitena Srđana Vukovića i Vladimira Bajčeva, kao i Slobodana Bojića koji je već nekoliko sezona među najboljim igračima na ovim prostorima. Očekujem da se brzo prilagode našem načinu rada i klupskoj atmosferi koja je veoma bitna i nećemo dozvoliti da je bilo koji pojedinac narušava, ističe šef stručnog štaba Goran Panjević.

Prigrevčani će kompletne pripreme odraditi na svom stadionu „Goran Nesvanulica – Klipi“ a prvu, od sedam provera imaće 7. februara kada se sastaju sa Poletom iz Sivca. Nakon toga sledi duel sa Zadrugarom iz Srpskog Miletića pa najozbiljnija provera protiv somborskog Radničkog 1912.

Ponovo u starom jatu, Srđan Điđo Vuković

Kroz ove prijateljske susrete trebalo bi da stvorimo objektivnu sliku koliko smo spremni za ono što želimo da ostvarimo, a to je da osvojimo titulu prvaka. Sačuvali smo kostur tima iz jesenjeg dela, pa svi koji su tu imaće priliku da se dokažu i izbore mesto u startnoj postavi. Rivali protiv kojih ćemo igrati su različitih kvaliteta i težićemo da kroz te utakmice što više uigramo tim koji će imati obavezu da nastavi sa serijom uspešnih rezultata koje smo započeli prošle godine. U prvom kolu smo slobodni i imaćemo nedelju dana više za uigravanje što smatram da je dovoljno da se otklone sve slabosti ukoliko ih bude bilo, tvrdi Panjević.