ponedeljak, 18 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRESTOVČANIMA BITNI BODOVI

BSK – Radnički 1:0 ( 0:0)

Bački Brestovac- Sudija: Nikola Jovkić ( Bačka Palanka) 7.

Strelac : Stanić 73 minut iz penala.-

Žuti kartoni. Đurđević, Stanković ( BSK) , a  Milunović, Mirko Kesić, Došen , Stojanović, Glamočanin ( Radnički)

BSK: Nemet 7, Stanić 7,5, Dragović 7, Božić 7, Milošević 8, Đurđević 7, Beljanski 7, Stanković 7,5, Korać 7, ( Zelenović-), Divjak 7, Medić 7,5, ( Hinić -).

Radnički: Đokić 8, Aleksić 7, Milunović 7, Petković 7, Miloš Kesić – ( od 20. Stojanović 6,5), Santrač 6,5 ( Došen 6,5), Novović 6 ( Milojević-), Kardinal 7,5, Ignjatović 6,5 , Glamočanin 7,5, Mirko Kesić 7.

Igrač utakmice: Milošević

U deuelu opštinskih rivala Brestovčani su bili bolji i zasluženo stigli do značajnih bodova. U prvom delu susreta malerozni Korać imao je odlične prilike u 22. i 45. minutu kada je izlazio sam pred golmana Đokića koji je dobrim intervencijama sačuvao svoju mrežu.

Nastavili si domaći sa dobrom igrom i u drugom delu. U razmaku od devet minuta Korać je prokockao još tri dobre šanse. U 49. i 51. minutu Đokić je odbranio dva teška udarca, da bi napadač BSK-a u 55. minutu umesto mreže pogodio stativu. Ovi promašaji su mogli skupo koštati igrače BSK-a u 65. minutu kada je Novović izbio sam ispred Nemeta koji je odbranio šut napadača Radničkog. Duel je odlučen u 73. minutu kada je brzonogog Medića u kaznenom prostoru gostiju oborio Mirko Kesić. Bio je to penal koji je sigurnim udarcem u pobednosni pogodak pretvorio Stanić za konačnih – 1:0.