ponedeljak, 27 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BURA NA SUSRETU BEČEJA I OFK VRŠCA – KO GOVORI ISTINU?

Povodom događaja vezanih za odigranu utakmicu između Bečeja i OFK Vršca, oglasio se trener Nenad Mijailović kako bi razjasnio nedoslednosti i neistine kojima je bačena ljaga na njega, igrače i klub. Utakmica je završena 2:2, mada su gosti imali kapitalnu prednosdt od dva gola. Upravo je izjedanačujući gol domaćina izazvao buru i negodovanje u redovima Vrščana.

-Bečej je na neregularan način postavio konačan rezultat. U toku izmene igrača domaćin je izveo slobodan udarac bez sudijskog znaka, iz kojeg su stigli do gola. Zbog prljave i pogibljene igre rivala od prvog minuta, povređena su četiri naša igrača i pitanje je koliko će biti van terena. Sudija David Đunić se pobrinuo da nam podeli sedam žutih i dva crvena kartona – nabraja Mijailović  razočaran dešavanjima u Bečeju.

Napominje da ovo nije prvi put da ih ’’ljudi u crnom’’ pokradu, i pravo je čudo da su smogli snage da se izdignu i već deset kola ne znaju za poraz i najbliži su vodećoj Mladosti. Na svaki način, kaže on, pokušavaju da nas sapletu, ne zna kako, ali ćemo se odbraniti i nastaviti da nižu dobre rezultate.

Dosta se diglo prašione oko navodnog verbalnog duela između sportskog direktora domaćih, Miloša Andrića, i našeg sagovrnika.

 – Nije bilo nikakvog verbalnog kontakta između nas. Čovek mi se, bez razloga, obratio psovkom i nepristojnim rečima koji nisu za javnost. Mnogo mi je ’’drago’’ da se pubilka vratila na stadion u Bečeju i po slobodnoj proceni u vreme zabrane okupljnja, susret je pratilo i navijalo preko dve stotine gledalaca. Na kraju čestitam mojim igračima na fer i korektnom odnosu prema protivniku i domaćinu na ’’gostoprimstvu’’ – kaže se u izjavi trenera OFK Vršca Nenada Mijailovića.

Milan Ašković