utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ČONOPLJA OKUPILA ELITU

Večeras od 20 časova i 30 minuta, utakmicom Boem – Picerija Sicilija počinje letnji turnir u malom fudbalu „Čonoplja 2020.“ Ovaj, sada već tradicionalni turnir okupio je 16 ekipa iz raznih okolinih mesta koji u svojim sastavima imaju nekoliko izvrsnih pojedinaca, pa se sa pravom očekuju kvalitetne utakmice pune neizvesnosti.

Pored već pomenutih ekipa koje će otvoriti ovogodišnji turnir, večeras na teren izlaze još ekipe Arka – Agromond i Menjačnica Dizdar – Farma Terzić. Sutra (subota 27.06.) u istom terminu na scenu stupaju Rano Jutro – JKP Radnik, Gold Petrol – No Name i Real sa Ribnjaka – AŠ Start Stop.

Na osnovu sastava prijavljenih ekipa teško je unapred prognozirati krajnjeg pobednika, jer je mnogo kvalitenih pojedinaca koji su raspoređeni u ekipe koje gaje približno iste ambicije. Naslov prvaka brani „Boem“ predvođen Srđanom Vukovićam, ali dostojnu konkurenciju imaće u ekipama Gold Petrov iz Bajmoka gde su Maravić, Cvetković i drugi odlični igrači, potom Tepkos sa Ninkovićem, Lučićem, Konjovićem, Purićem…, tu je i Arka sastavljena od igrača iz Crvenke, Čonoplje, Apatina i Sombora, potom Picerija Sicilija iz Crvenke, Radnik Sivac, Farma Terzić Stanišić, Agromond Gakovo, Žute Ose Sombor i ostali.

Nema sumnje da će posetioci uživati u majstorijama igrača koji su dugo prisutni na fudbalskoj sceni i to je donekle garancija da će svaka utakmica imati svoju draž.