utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

CVETIĆANIN ODBRANIO NASLOV

Bogdan Cvetičanin iz Apatina pobednik je desetog, jubilarnog izdanja stonoteniskog Memorijala „Stipan Bakić“, koji je u subotu igran u prostorijama HKUD „Vladimir Nazor“ u Somboru. Bogdan je ovim trijumfom odbranio titulu osvojenu lane na istom takmičenju, a do ovogodišnjeg  pehara stigao je dobrom igrom tokom celog turnira i pobedama nad svim protivnicima. Drugi u konkurenciji 17 igrača ispod 60 godina bio je Dejan Zeremski, a na treće mesto se plasirao Nemanja Ćirić. U kategoriji igrača  preko 60 godina  nastupilo je 11 takmičara, a pobednički pehar je podigao Somborac Josip Antičević. Na drugo mesto  plasirao se Miloš Kramaršić iz Beograda, a treći je bio još jedan Somborac, Dragan Pjevač.

Ovaj jubilarni memorijal, jedan od jačih u poslednje vreme u gradu zelenila, kojeg su uspešno organizovali STK ŽAK iz Sombora i sportska sekcija  somborskog „Nazora“ okupio je dosta kvalitetnih igrača iz više mesta u Vojvodini, ( Subotica, Bečej, Novi Sad, Apatin, Stapar i grad domaćin) zatim goste iz Beograda, i jednog gosta iz Holandije.

Medaljama za učešće nagrađeni su Matija Kolar iz Sombora i Staparac Branko Mucić, dok je mladi Stevan Kesejić  proglašen najperspektivnijim igračem. Zahvalnicom STK ŽAK iz Sombora i kuvaru Miši Mračini, domaćin se odužio za nesebičnu pomoć u organizaciji ovog takmičenja  koje je završeno ručkom za sve u prostorijama društva.