ponedeljak, 12 aprilaApa-press vam želi dobrodošlicu!

DEČIJA PIJACA – PUN POGODAK

Koliko je malo potrebno da se dečici najmanjih uzrasta vrati osmeh na lice. Taj osmeh koji je vredniji od svih miliona sveta i koji daje volju za dalji život. Upravo su se osmeh, veselje, raspoloženje, ali i u velikoj meri ozbiljnost prilikom trgovine, mogli naći na jednom mestu, i to prošlog petka u gimnsastičkoj sali Gimnazije „Nikola Tesla“.

U organozaciji Udruženja „Moj Apatin“ održan je Prvi dečiji bazar, koji je za cilj imao okupljanje mališana uzrasta od četiri do 10 godina starosti koji su se našli u ulozi prodavaca svojih izuma i prekobrojnih igračaka.

Rekvizita za prodaju je blo na pretek, kupaca takođe, ali najbitnije u celoj priči je zadovoljstvo dece koja su se odazvala u velikom broju. Sadržaj besprekoran, a za to su se postarali Centar dečijih aktivnosti ,,Mestašce’, gimnastički klub “Vežbaj za zdravlje” i klovn ,,Željko Veseljko“

Nema sumnje da su prošlog petka svi profitirali. Organizator na uspeloj manifestaciji, gosti na nezaboravnoj zabavi, a deci, što je najbitnije, ovaj dan ostaće kao lepo sećanje na druženje sa vršnjacima i veselim sadržajima.