utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DECO NE PROPUSTITE PRILIKU KOJA VAM SE NUDI „OTVOREN DAN“ RADNIČKI 1912

Za najmlađe ljubitelje fudbala Radnički 1912 priprema lepo iznenađenje. Naime, u četvrtak 3. juna u 18 časova na Gradskom stadionu u Somboru biće održan „Otvoren dan“ škole fudbala Radničkog 1912. Uprava kluba, treneri i svi ostali pozivaju dečake koji su zainteresovani da treniraju fudbal da dođu i da se prikluče svojim vršnjacima. Svi zainteresovani obavezni su da se pojave pola sata ranije, da sa sobom ponesu opremu za treniranje, pokažu svoj talenat, želju u ljubav prema sportu koji su odabrali, a ostalo je briga stručnih trenera koji rade sa mališanima.

Radnički 1912 se poslednjih godina dokazao kao veoma ozbiljan klub koji posvećuje veliku pažnju naraštaju koji nailazi, pa je ovo jedinstvena prilika da roditelju dovedu svoju decu i sami se uvere u kvalitetan, savestan i odgovoran rad stručnog trenerskog kadra.

Uslove koje klub nudi deci iz Sombora i okolnih mesta retko se mogu naći, pa je ovo apel za decu i roditelje da ne propuste jedinsvenu priliku i uključe se u rad kluba. Možda ne postanu vrhunski igrači, ali su velike šanse da kroz sport izbegnu razne poroke, postanu zdrave ličnosti, steknu iskrene i dobre prijatelje, kao i mnoge druge draži fudbala koje će im olakšati i ulepšati život. Samo to je dovoljan razlog da u četvrtak Gradski stadion bude prepun dečaka svih uzrasta i da njihov žagor još više ulepša prelep objekat FK Radnički 1912!

Vidimo se!