nedelja, 1 avgustaApa-press vam želi dobrodošlicu!

DOMAĆI TURISTI POPUNILI KAPACITETE U LETNjIM MESECIMA

Godina koja je za nama bila je izazovna i teška za sve privatne subjekte, a naročito one koji se bave turizmom. Na koji način se sa izazovima izborilo JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin, govorila je direktorica ove ustanove Ljiljana Krec.

Naši gosti u letnjim mesecima uglavnom do sada bili su stranci i dolazili su preko aplikacije Bookung. U martu kada se desilo vanredno stanje počeli su otkazi rezervacija sa svih strana i mi smo se našli u problemu. Čim je to bilo moguće u skladu sa svim propisanim merama, uskladili smo naše poslovanje i usmerili se na domaće turiste. Trudili smo se sa raznim atrakcijama i cenovno da ponudu prilagodimo našim domaćim turistima i smatram da smo uspeli u tome.

Popunjenost tokom jula, avgusta i septembra bila je mnogo bolja nego istih meseci u prethodnim godinama. Domaći turisti su dominirali i ono što nam je posebno drago je da su gosti bili stvarno zadovoljni. Imali smo ljude koji su se vraćali i više puta, jer smo uglavnom imali ponudu dvodnevnih aranžmana sa obilaskom Dunava našim brodićem, a mnogi od njih su drugi put dolazili i sa prijateljima i zaista su bili oduševljeni. – rekla je Ljiljana Krec.