petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DRUGI PIŠU MI PRENOSIMO: DOKTOR OTEO AUTOBUS U APATINU, PA GA PIJAN SLUPAO! MEŠTANI ŠOKIRANI: „ON JE PORODIČAN ČOVEK, NEMA MI MRLJU U KARIJERI“

Kako piše Informer Doktor apatinskog Doma za stare i penzionere Nenad G. (32) pijan je, bez ikakvog plana i povoda ukrao autobus Šumske uprave Apatin i slupao ga u jednom obližnjem romskom naselju.

Doktor se prethodno napio u jednom restoranu povodom proslave Dana žena, a ovo šenlučenje koštaće ga krivične i prekršajne prijave
Doktor apatinskog Doma za stare i penzionere Nenad G. (32) pijan je, bez ikakvog plana i povoda, ukrao autobus Šumske uprave Apatin i slupao ga u jednom obližnjem romskom naselju, piše Informer.

Doktor se prethodno napio u jednom restoranu povodom proslave Dana žena, 8. marta, a ovo suludo šenlučenje koštaće ga krivične i prekršajne prijave. Na sve to, moraće da nadoknadi ogromnu štetu za slupani autobus. O ovom nesvakidašnjem incidentu danima pričaju svi u Apatinu. Meštani su potpuno šokirani Nenadovim postupkom, jer važi za porodičnog čoveka, koji nema ni mrlju u doktorskoj karijeri.

Doktor se 8. marta napio sa kolegama u jedno restoranu u Apatinu, pa ga je jedan prijatelj, pred zoru, odvezao kući. Međutim, doktoru se još nije prekidao provod, pa je onako pijan odlučio da se peške vrati u kafanu. Nenad je promašio ulicu gde je restoran i greškom ušetao u susednu, Poljsku ulicu. Tamo je ugledao autobus, kom je radio motor, ali u kom nikog nije bilo.

VOZI MIŠKO!

Iz samo njemu znanih razloga, doktor je odlučio da sedne za volan i da se provoza. Vozač autobusa Mile Kokić kaže da je malo pre toga, kao i svakog jutra, isparkirao autobus iz dvorišta i, pošto teže pali, ostavio vozilo da radi, dok je on otišao u kuću da uzme stvari za posao, doručak i još neke sitnice.

Kad sam izašao na ulicu, autobusa nije bilo. Malo je reći da sam ostao u šoku – priča Mile i dodaje da je odmah pozvao policiju i o svemu obavestio svoje nadređene.

AJTE DA VAM PLATIM

Posle petnaestak minuta pozvali su ga iz policije i rekli da je autobus pronađen.

– Šteta je, koliko sam mogao da vidim ogromna. Pored autobusa je stajao i taj čovek koji je ukrao i slupao autobus, bio je mortus pijan. Mrtav ‘ladan mi je rekao: „Ajte da ja to vama platim“. Za mojih 38 godina staža nisam čuo da se nešto slično ikom dogodilo – priča vozač.

Kada je ušao u romsko naselje, doktor je autobusom udario u stub ograde jedne kuće, a zatim se odbio i zakucao u stablo jabuke, naveo je izvor iz istrage.

Prema rečima njegovih poznanika, radi se o odgovornom i korektnom čoveku, ocu troje male dece. Nenad G. je, inače, završio Medicinski fakultet u Kragujevcu, a u Apatin se preselio sa porodicom zbog posla.