ponedeljak, 8 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

DVESTA VEĆ PRIJAVLJENO,OČEKUJE SE HILJADARKA

Manje od 100 dana do 40-og, jubilarnog polumaratona u Somboru

Nešto manje od 100 dana ostalo je održavanja 40-og somborskog polumaratona, a organizator ima već preko dvesta prijavljenih na ovu , najstariju polumaratonsku trku u državi. Datum održavanje je 19. maj 2019, što znači da je počelo odbrojavanje dana do starta.
Kada je pre neki dan počelo onlajn prijavljivanje za učešće na čuvenom somborskom polumaratonu, pristigle su prve prijave iz raznih krajeva naše zemlje i inostranstva, a broj onih koji će učestvovati se iz dana u dan uvećava. Četrdeseto, jubilarno izdanje i ove će godine u grad zelenila privući ljubitelje rekreativnog trčanja iz svih država regiona, a i šire. Već sada su svoja učešća najavili polumaratonci iz Švajcarske, Italije, Mađarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, i sudeći prema interesovanju i prvim prijavama, organizator očekuje da će „jubilarac“ oboriti sve rekorde po broju učesnika, a to je oko 800 prošle godine.
Pored redovnih treninga i fizičkih priprema, vredni organizatori svakim danom sve više rade na samoj organizaciji, sa željom da što manje propusta bude na dan održavanja trke, jer veliki broj učesnika zahteva vrhunsku organizaciju sa tačno isplaniranim detaljima od same prijave do završne svečanosti Somborskog polumaratona.

V.Janković

Povezano:  RADNIČKI 1912 STARTOVAO SA "PETARDOM"