sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

GOLD PETROL OPRAVDAVA ULOGU FAVORITA

U prvom susretu sinoćnjeg programa letnjeg turnira u malom fudbalu „Čonoplja 2020.“ ekipa Gold Petrol iz Bajmoka opravdala je ulogu jednog od favorita za naslov prvaka i sa 4:1 savladala je ekipu Farma Terzić iz Stanišića. Centralna figura ovog susreta bio je Lebović koji je nastupio u ulozi golmana, ali i dvostrukog strelca što je u velikoj meri pomoglo njegovim saigračima da trijumfuju. Druga dva pogotka za Bajmočane postigao je Marinković, dok je poraz gostiju ublažio Olujić.

Nikola Milošević (Real sa Ribnjaka)

Utakmica koja je bila druga po redu donela je mnogo uzbuđenja, što i sam rezultat potvrđuje. Sastali su se JKP Radnik iz Sivca i Picerija Sicilija iz Crvenke. Pobeda od 4:3 pripala je ekipi iz Sivca koja je u svojim redovima imala raspoloženog dvostrukog strelca Čvokića dok su po jedan pogodak postigli Plavšić i Kajtez, a za Crvenčane dva gola je postigao Bošković a jedan Šakić.

Publiku, koja se i ovoga puta pojavila u velikom broju, najviše je privlačio derbi između dve domaće ekipe Tepkos i Real sa Ribnjaka. Iskustvo koje je na strani ekipe Tepkos u velikoj je meri uticalo da se susret završi bez pobednika 1:1, mada su mladići iz ekipe Real sa Ribnjaka imali veliku priliku da iz kaznenog udarca osvoje sva tri boda. Jednu najstrožiju kaznu iskoristio je N. Milošević, dok je Vukas promašio, a za Tepkos strelac je bio Konjović.

Večeras se turnir nastavlja i ponovo treba očekivati puno neizvesnosti, a sastaju se od 20 časova i 30  minuta Žute Ose – Agromond, potom Farma Terzić – No Name i za kraj Kafe bar Boem – JKP Radnik.