ponedeljak, 23 novembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

JARAK OTIŠAO U PROŠLOST – ČELAREVO DOLAZI

POŠTUJEMO ČSK, ALI NE STREPIMO

Pobeda u premijernom kolu Srpske lige Vojvodina protiv Mladosti u Bačkom Jarku, za stručni štab i igrače Bratstva 1946 je prošlost. Misli su okrenute ka suboti i novom izazovu koji se zove ČSK iz Čelareva. Rival Prigrevčana je ekipa sa bogatom tradicijom, prvoligaškim iskustvom i nekolicinom veoma kvalitetnih pojedinaca, pa će to biti dodatni motiv za izabranike trenera Sretena Jeleta Vilotića.

ČSK je više od dve decenije prisutan u vrhu pokrajinskog fudbala i to moramo poštovati, ali ne u toj meri da moramo strepeti. Mi gajimo naš stil igre i rivali će morati da se prilagođavaju nama, a ne mi njima. O protivniku imam visoko mišljenje,

Neka protivnici razmišljaju o nama, Sreten Jele Vilotić

jer niko ne može da bude toliko dugo u vrhu vojvođanskog pa i povremenu prvoligškog fudbala a da ne poseduje određeni kvalitet. Ipak, verujem da smo dovoljno kvalitetni i da možemo nastaviti sa serijom uspešnih igara i rezultata, kaže Vilotić.

Bratstvo je krenulo u novu sezonu sa pobedom. Izvojevana je na „vrućem“ terenu u Bačkom Jarku i to golom u samoj završnici. Ulogu favorita Prigrevčani su opravdali, a hoće li uspeti to isto da ponove pred svojim pristalicama?

Pouzdani Vladimir Bajčev očekuje pobedu

Mi smo utakmicu protiv Mladosti arhivirali, odnosno sagledali gde možemo i moramo bolje, a bodovi će imati svoj značaj tek ako savladamo ČSK u subotu. Iz razloga što čak četiri ekipe ispadaju iz lige, svako gostovanje će biti veoma teško, ali i utakmice na domaćem terenu. Za većinu je svaki susret derbi. Da li smo i u kojoj meri favoriti protiv ČSK znaće se nakon utakmice kojoj moramo prići krajnje ozbiljno. Nisu oni slučajno savladali Radnički iz Sremske Mitrovice. Igrači znaju da je pred nama veoma bitan susret i ukoliko želimo da ostanemo na čelu tabele, nema mnogo kalkulisanja, kategoričan je strateg Prigrevčana Sreten Jele Vilotić.

Povezano:  RAZIGRANI KARAVUKOVČANI

Bratstvo 1946 je protiv Mladosti nastupilo u sledećem sastavu: Ićitović, Leđanac, (Savanović), Vejinović, Nosković, (Stamenković), Vuković, Bajčev, Srbijanac, Nešković, Sremčević, Šveljo, Stanković.

Hoće li biti izvesnih kadrovskih promena u timu, ili će Bratstvo 1946 krenuti sa istim agresivnim sastavom neka ostane tajna do starta utakmice, ali dosadašnja praksa govori da su Prigrevčani pred svojim navijačima oduvek igrali dobro, dopadljivo i efikasno. Valjda će tako biti i u narednim utakmicama u kojima im želimo sreću i da nastave tamo gde su prošle subote stali!