subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

JOŠ DVA PRIGREVČANA U REPREZENTACIJI SRBIJE

Rukometnom klubu PIK Prigrevica u poslednje vreme stižu velika priznanja u vidu poziva mladih igrača na pripreme sa reprezentacijom Srbije. Tako su najtalentovaniji rukometaši generacije 2006 i mlađi juče okončali šestodnevni rad na rukometnom kampu Trim 2020 koji je realizovan u objektima Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta. Šest dana, dva puta dnevno, mlađi pioniri, rukovođeni trenerima Aleksandrom Savićem i Predragom Mikićem, a pod budnim okom koordinatora mlađih selekcija RSS, Zorana Valdevita, radili su na sticanju novih znanja i veština, pre svega iz oblasti tehničke pripreme. Plan rada je u potpunosti ispunjen. Među nadama srpskog rukometa našla su se dva Prigrevčana bek Milan Lazić i golman Dušan Zakić.

Ova dva darovita igrača već su duže vreme pod budnim okom onih koji brinu za budućnost rukometnog sporta, a poziv da se nađu među najtalentovanijim dečacima priznanje je ne samo njima, već kompletnom klubu a i svima koji su dali doprinos razvoju ove igre u Prigrevici.

-Ponosna sam na njih, kao i na većinu ostalih dečaka koji vredno treniraju i koji su na najboljem putu da postanu dobri rukometaši. Moram priznati da ovi pozivi koji stižu na našu adresu laskaju, ali nas još više obavezuju da nastavimo sa radom i usavršavanjem, kaže trener prigrevačkog rukometa Milka Nikšić koja ima neprocenjivu zaslugu za celokupan uspeh kluba koji je sa mlađim uzrastima obezbedio mesto među najboljim srpskim timovima.