ponedeljak, 27 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

JOŠ JEDNO VELIKO PRIZNANJE ZA PRIGREVAČKI RUKOMET – STEFAN PUTNIK U REPREZENTACIJI SRBIJE

Na adresu Rukometnog kluba PIK Prigrevica stiglo je još jedno veliko priznanje. Naime, pored Anje Vujnović, koja je prethodne nedelje bila na priprema sa reprezentacijom Srbije, poziv je dobio i golman Stefan Putnik. On će u periodu od 04. do 06. oktobra u Beogradu u trenažnom centru Rukometnog saveza Srbije trenirati sa pionirima 2004. godište. Pored treninga, proćiće i sva testiranja koja će vršiti Zavod za sport i medicinu sporta.

Nade srpskog rukometa

Ovo je samo dokaz više da se dobar rad kad-tad vrednuje. Mladi Prigrevčan je ušao u krug najperspektivnijih igrača Srbije i to bi bila čast za mnogo veće rukometne centre u odnosu na Prigrevicu. Stefan, kao i njegov trener Milka Nikšić mogu biti ponosni na sve što su uradili do sada, a nema sumnje da će mnogi drugi krenuti stazama mladih Anje Vujnović i Stefana Putnika koji su trasirali put i skrenuli pažnju sportske javnosti na veliki i neiscrpni rukometni potencijal u Prigrevici.

Kako se navodi na sajtu RSS dogovoreno je da ovakve trodnevne akcije,pogotovu kod pionira, postanu stalna praksa, i da se igrači okupljaju najmanje jednom mesečno.