utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KAPITEN SRĐAN VUKOVIĆ POZIVA NAVIJAČE

Posle dva odigrana kola u Srpskoj ligi Vojvodina i osvojenog boda u Novim Banovcima, fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 u subotu od 16,30 časova igraju na svom terenu. Njima u goste dolazi Kozara iz Banatskog Velikog Sela, koja najavljuje otvorenu igru i nada se povoljnom ishodu.

-Mi želimo što pre da uhvatmo priključak sa ekipama iz samog vrha tabele, a to podrazumeva da moramo pobeđivati. Kozaru, uostalom kao i svakog drugog rivala, poštujemo, ali sam ubeđen da bodovi ostaju u Prigrevici, kategoričan je kapiten Bratsva 1946 Srđan Vuković.

Problemi oko prelaznog roka i relativno kasno kompletiranje ekipe uzeli su danak u premijernom kolu, pa je bodovni saldo trenutno „mršav“.

-Najrađe bi da ne spominjemo start prvenstva i da se okrenemo onome što je pred nama. Odlično smo fizički spremni i sada sve funkcioniše onako kako to dolikuje ekipi našeg renomea. Probleme smo rešavali u hodu i ubeđen sam da ćemo iz kola u kolo igrati sve bolje i da ćemo biti sve ubojitiji. Pozivam navijače da dođu i da zajedno proslavimo prvu ovosezonsku pobedu koja će ujedno biti najava našeg prodora ka vrhu tabele, kaže kapiten Vuković.