ponedeljak, 27 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KOMŠIJE POSLE VELIKE BORBE PODELILE BODOVE

BSK (Baćki Brestovac)– Borac (Bački Gračac) 2:2 ( 2:2)

Bački Brestovac- Bez publike.

Sudija: Stefan Mitrović ( Odžaci) 8.

Strelci: Mijatović 3, Korać 31. ( BSK), a Ćuk 27, Zagorac 45. minut ( Borac).

Žuti akrtoni: Čurčija, Đurđević, Stanić, Stojaković,. Korać, Mijatović, Beljanski ( BSK), a  Nešković, Milan Radaković, Obradović ( Borac).

Crveni karton Korać ( BSK)

BSK: Nemet 7,5, Stanić 7,5, Đurđević 6, Božić 7, Milošević 8, Stanković 7, ( Stojaković-), Beljanski 7,5, Ćurčija 7, Korać  7, Mijatović 7,5, Medić 7,5, ( Čanković -)

Borac: Marković 7,5, Ličina 7 ( Miloš Radaković 6,5), Subašić 7,5, Krtinić 7, Zagorac 7,5, Pokrajac 7, Ilić 7, Ćuk 8, Nešković 7,5, Milan Radaković 7, Obradović 7 ( Čuturilo-),

Igrač utakmice: Ćuk

Brestovčani su došli do vođstva već u 3. minutu, kada je Medić dobro uposlio Mijatovića koji sa desetak metara pogađa mrežu. Ubrzo je Ćurčija propustio odličnu priliku da duplira vođstvo. Za taj promašaj  domaći su bili kažnjeni u 27. minutu , kada je najbolji akter susreta Branko Ćuk pretrčao svoje čuvare i sa 15-ak metara izjednačio. Ubrzo je golman gostiju pogrešio a Korać je uspeo glavom da ga lobuje i dovede svoj tim u vođstvo. U samom finišu prvog dela Zagorac je snažnim i preciznim šutem sa 25 metara uspeo da izjednači.

U drugom delu obe ekipe su nastojale da stignu do prednosti. Bilo je prilika za oba tima, ali je izostala realizacija. Ćurčija je u 57. minut pogodio stativu, a četiri minuta pre kraja Pokrajac je propustio odličnu šansu  da sa dva metra savlada Nemeta koji je loptu izbacio nogom u korner,  tako da je duel opštinskih rivala završio bez pobednika što je i najpravedniji ishod.