utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KORDUN NOVI – STARI SUPERLIGAŠ!

Pobedom od maksimalnih 8:0 i 3.474:3.263 oborena čunja nad somborskim Vihorom kuglaši Korduna iz Kljajićeva kolo pre kraja takmičenja u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina obezbedili su titulu prvaka i od jeseni će igrati u Super ligi Srbije. Kordunaši su zasluženo trijumfovali, a prednost od 211 čunjeva dovoljan je pokazatelj da je u njihovim redovima bilo mnogo više želje za pobedom, htenja, a iskreno rečeno, i kvaliteta u odnosu na rivala koji očigledno da nije uspeo da se snađe u susretu odluke.

Ovoga puta se ne može pripisati prednost domaće staze, jer obe ekipe treniraju i igraju na istoj kuglani. Prisustvo sjajnog Milana Jovetića u redovima Korduna doprinelo je da i mlađi igrači daju sve od sebe, pa su kraj sezone dočekali tamo gde po kvalitetu pripadaju.

Povratak u Super ligu, kuglaši Korduna iz Kljajićeva

Ulaskom u Super ligu Kordunaši su delom povratili nekadašnji klupski renome i ponovo se može naglašavati da su najbolje kuglaško selo u državi, a verovatno i šire. Ekipa je od starta imala jasna cilj, sve je podređeno klupskom uspehu, pa je plad takvog odnosa prema obavezama doneo adekvatan rezultat.