četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KULJANI ZABELEŽILI DRUGU POBEDU OVOG PROLEĆA

Ekipa Hajduka 1912 zabeležila je i drugu pobedu ovog proleća. Kuljani su osvojili nove bodove u duelu protiv Bačke 1901 od koje se očekivalo više s obzirom da se Subotičani bore za opstanak u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Golovima Matijevića, Vukovića i autogolom kapitena gostiju Anđića, četa trenera Kuljana Slobodana Milovića, polako hvata priključak sa ekipama iz sredine tabele.

-Bila je ovo vrlo bitna utakmica za nas jer se nalazimo u grupi timova koji moraju razmišljati o opstanku. Očekivali smo da će duel biti rezultatski neizvesniji, međutim ispalo je sve znatno jednostavnije. Autogolom kapitena gostiju stekli smo prednost u prvom delu, što nam je omogućilo da u preostalom delu utakmice igramo sa manje opterećenja. U drugom delu smo dali još dva gola i nismo iskoristili penal, dok gosti nisu imali nijednu ozbiljniju priliku. Bilo je ovo naše dobro izdanje koje je posledica ozbiljnog rada u priremnom periodu, ističe štoper belih Nikola Masalušić.

Kapitenu Slobodanu Vuković i saigračima sledi meč u Rumi gde ih dočekuje Prvi maj. Možete li overiti pobedu protiv Subotičana ?

-Jesenas smo ih na našem terenu savladali sa 2:1. U tim se vraćaju Macanović i Božović, tako da ćemo biti kompletni. Među nama vlada optimistička atmosfera što znači da ćemo ići na pobedu. Znamo da će to teško biti ostvariti, ali moramo pokušati. Ukoliko bi u tome uspeli poravnali bi se bodovno sa Rumljanima. Bio bi to pouzdan nagoveštaj da bi se postepeno udaljili od grupe timova koji se bore za opstanak, naglašava Masalušić.