utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MFL 2. RAZRED

KULJANI IZBAČENI IZ LIGE

Odigrano je peto, krnje kolo prvenstva u MFL II razreda. Samo pet od mogućih šest mečeva u somborskom „betonu“ igrano je minulog vikenda, a utakmica u Sonti između domaćeg Dinama i KFK Kula nije odigrana jer se gosti nisu pojavili u zakazano vreme. Pošto im je ovo bio drugi meč na koji nisu otišli (prvi u Bezdanu u I kolu), automatski su izbačeni iz daljnjeg takmičenja, i svi mečevi koje su odigrali se brišu,a prvenstvo se nastavlja sa 11 timova, gde će u svakom kolu po jedna ekipa biti slobodna.

Ekipa OFK Metalac Sombor

U pet odigranih utakmica postignuto je 19 golova, na tri meča su slavili domaćini , a na preostala dva su gosti bili bolji. Stanišić je pobedio u Bačkom Bregu (3:2), a gotovo identičan rezultat je postignut i kraj pruge u Somboru, gde je domaći OFK Metalac poražen od Panonije (2:3). Interesantno je reći da su Lalićani imali 0:3 u prvih 45 utakmice, a domaćin je na pola sata pre kraja uspeo smanjiti na 2:3, ali su strelci zatajili u nastavku i bodovi su otišli u Lalić. Borac iz Bačkog Gračaca je bez većih napora savladao goste iz Telečke (4:0), a ništa teži posao nisu imali ni Riđičani u susretu sa Bezdanskim Sportom (3:0). U Odžacima Lider nije dozvolio iznenađenje i sa 2:0 je bio bolji od jedinstva iz Svetozar Miletića.
Na tabeli Stanišić ima 15 na prvom mestu, a iza njega je Borac sa 13 bodova, potom slede Lider i Graničar sa 9, stim što Riđičani imaju utakmicu manje. Na začelju, Telečka ima 3, i Dinamo (S) 1 bod i utakmicu manje.
U narednom kolu Panonija dočekuje Jedinstva, a Telečka Lidera, Sonćani gostuju u Stanišiću, a Brežani u Bezdanu, kraj pruge u Sombor dolazi Graničar iz Ridjice, a Borac je slobodan.

V.J