četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MFL 2. RAZRED – BORAC PREKINUO POBEDONOSNI NIZ STANIŠIĆA

Bezdanci i Sonćani i dalje bez pobede

Sedmo kolo u prvenstvu MFL Sombor II razreda proteklo je u znaku pobeda domaćih ekipa, izuzev u Sonti gde su dva poslednja tima na tabeli odigrala nerešeno, i to bez postignutog gola, Dinamo-Sport 0:0. Na ostalim mečevima slavili su domaćini, pa je tako i derbi u Bačkom Gračacu pripao Borcu, koji je prvi uspeo da nanese poraz do tada nepobedivog Stanišića (2:0). U ostalim utakmicama, Graničar je do prekida vodio sa 5:0, a onda je zbog povrede i malog broja igrača meč sa Panonijom iz Lalića prekinut. Goleada se dogodila u Bačkom Bregu, a deblji kraj su izvukli gosti iz Sombora, koji su poraženi sa 7:0, Do svoje treće pobede, druge pred svojom publikom u Svetozar Miletiću, stigli su fudbaleri Jedinstva, i sa 2:0 savladali Telečku. U ovom kolu ukupno je postignuto 19 golova ili 3,2 po jednom meču, a interesantno je napomenuti da se gosti nisu upisali u strelce ni na jednoj utakmici.

Ekipa Graničar iz Riđice

Uprkos porazu, Stanišić je i dalje prvi sa 18 bodova, a dva manje, i utakmicu manje ima ekipa Borca na drugom mestu. Slede Graničar sa 15 i Lider sa 12 i utakmicama manje od vodećeg Stanišića. Na začelju Sport i Dinamo (S) imaju po dva boda, i dalje su dve ekipe koje ne znaju za pobedu.
Narednog vikenda u Laliću igraju Panonija i Telečka, u Stanišiću gostuje Lider iz Odžaka,a u Bezdanu Borac iz Gračaca. Kraj pruge u Somboru OFK Metalac ugošćuje Dinama iz Sonte, a u Ridjici Graničar Dinama iz Bačkog Brega. Ekipa Jedinstva iz Svetozar Miletića u ovom, osmom kolu je slobodna.

Vinko Janković