ponedeljak, 27 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MFL Sombor 1 PARTIZAN IZ KUPUSINE ISTUPIO IZ TAKMIČENJA

Minulog vikenda u Kupusini nije odigran susret osmog kola prvenstva Međuopštinske fudbalske Lige Sombor 1, u kojem su trebali da se sastanu domaći Partizan i Aleksa Šantić iz istoimenog sela. Domaćini su obavestili OFS Sombor da su istupili iz Lige, i da do kraja, ekipa Partizana neće nastupati, zbog teške situacije u klubu, što finansijske, što organizacione i kadrovske koje su zadesile ovaj sportski kolektiv na početku sezone.

Od kluba, (za sada) ostala samo slika kao uspomena

Dobro je poznato da u selu nema dovoljno mladih momaka koji igraju fudbal, pa su Kupusinci bili prinuđeni da iz Sombora i drugih mesta angažuju igrače koji će igrati za Partizan, što opet izaziva druge probleme upravi i rukovodstvu. Pored toga, dvojica najangažovanijih ljudi koji su minulih godina vodili brigu o klubu, su otišla na rad u zemlje zapadne Evrope, a niko od novih se ne prihvata vrućeg krompira, pa je došlo do zasićenja i situacije u kojoj su se našli, da je ovo „najbolje „ rešenje, da klub prestane sa radom do nekih boljih vremena.

Po pravilniku FSS ekipama koje iz bilo kog razloga napuste takmičenje, a nisu odigrale 50 odsto utakmica brišu se svi postignuti rezultati, pa je sasvim izvesno da će tabela MFL Sombor 1. razred pretrpeti znatne promene.

Pivnica NA ĆOŠKU