nedelja, 25 julaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MFL SOMBOR 1. RAZRED – PRIGREVČANI ODLAZE U ALEKSA ŠANTIĆ

Utakmicama 11. kola sutra se nastavlja prvenstvo Međuopštinske fudbalske lige Sombor prvog razreda. Za sada neporaženo i sa maksimalnim učinkom prigrevačko Bratstvo 2019 gostuje u Aleksa Šantiću. Prigrevčani su u odličnoj formi i sve sem još jedne njihove pobeda bilo bi veliko iznenađenje. Derbi kola koji bi mogao odlučiti o jesenjem vicešampionu igra se u Liparu između domaće istoimene ekipe koja je u evidentnom usponu forme i komšija iz Kule. U Odžacima gostuje trećeplasirani Polet iz Sivca, a u Bačkom Bregu domaći Dinamo će ugosti Hajduk iz Stapara.

Kako zaustaviti Zorana Stojšića (crveni dres) Bratstvo 2019 prvog strelca lige

Za mečeve ovog kola delegirali sledeća lica: Dinamo 1923 – Hajduk (delegat Samardžić, sudije Boškić, Milanović, Trifunović), Jedinstvo – Omladinac (delegat Lakić, sudije Stojčević, Jovanović, Desnica), Mladost – Terekveš (delegat Kesegić, sudije Vračar, Cvjetićanin, Koberski), Kula – Lipar (delegat Savin, sudije Pančić, Ivanišević, Šćepanović), Aleksa Šantić – Bratstvo 2019 (delegat Balać, sudije Perišić, Venčeljovski, Stojanović), OFK Odžaci – Polet (delegat Vrbljanac, sudije Bečanović, Mitrović, Kobac).

U ovom kolu slobodna je ekipa Dunava iz Bačkog Monoštora. Svi susreti ovog kola igraju se sutra (u nedelju) od 13.30 časova bez prisustva publike.