nedelja, 1 avgustaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MFL SOMBOR 1. RAZRED – PRIGREVČANI RAFALNO I PROTIV KULE

U MFL Sombor 1. razred domaćini ubedljivi

Fudbaleri Prigrevačog Bratstva 2019 nastavljaju da ruše sve prepreke koje su pred njima i na najboljem su putu da sa maksimalnim učinkom okončaju ovu polusezonu

U derbiju 10. kola MFL Sombor 1. razred fudbaleri prigrevačkog Bratstva 2019 savladali su na svom terenu Kulu sa 6:0. Nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 0:0, a u nastavku su Agbaba i Vladetić postigli po dva, a Mandić i Sušić po jedan pogodak. Prigrevčani su lideri na tabeli sa maksimalnim učinkom i za sada jedino im donekle Lipar i Polet iz Sivca mogu ugroziti poziciju na tabeli, mada je nakon prikazanih igara i međusobno odigranih utakmica, koje su igrači Bratstva 2019 ubedljivo pobedili, teško poverovati da će titula jesenjeg prvaka otići u drugo mesto, sem u Prigrevicu.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati: Polet – Aleksa Šantić 6:1, Lipar – Mladost (Kruščić) 6:0, Terekveš (Svilojevo) – Jedinstvo (Ribarevo) 3:0, Omladinac (Deronje) – Dinamo 1923 (Bački Breg) 3:0 i Hajduk (Stapar) – Dunav (Bački Monoštor) 3:1. Slobodna je bila ekipa OFK Odžaci.

U sledećem kolu sastaju se: Dinamo 1923 – Hajduk, Jedinstvo – Omladinac, Mladost – Terekveš, Kula – Lipar, Aleksa Šantić – Bratstvo 2019 i OFK Odžaci – Polet, a slobodna će biti ekipa Dunava.