subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MILAN ŠUPUT U REPREZENTACIJI SRBIJE

Juče je na adresu Košarkaškog kluba “Dunav 2014” stigao dopis namenjem za mladog Milana Šuputa (15) koji je obradovao sve iskrene zaljubljenike u sport. U dopisu, koji je potpisao Igor Rakočević potpredsednik KSS, navodi se da je mladi Apatinac svrstan među 15 najboljih košarkaša u svom uzrastu i dođe na mini pripreme reprezentacije Srbije U16 koje će se održati od 8. od 11. novembra, a u tom periodu biće odigrane i dve prijateljske utakmice u Banjaluci.

Po rečima Sime Ajdukovića, predstavnika KK “Dunav 2014”, ovo je veliko priznanje za klub i imponuje kako mladom Šuputu, tako i svima koji rade unutar kluba i dokaz je kvalitetnog rada. Na ovaj način se Dunav svrstava u red najvećih klubova Srbije, a ujedno mu žele puno sreće u reprezentativnoj karijeri.

Milan je naslednik nekadašnjeg košarkaškog asa Predraga Šuputa koji je imao sjajnu karijeru, pa se očekuje da ovaj dečak nasledi očeve gene i pokuša ga nadmašiti.

Mladi košarkaši će trenirati u dvorani „Vizura“, a planiran je i put u Banjaluku, gde će odigrati dve prijateljske utakmice 10. i 11. novembra.

Pozvani igrači:

Ilija Milijašević (Dinamik)

Marko Krstić (Vizura)

Đorđe Marjanac (Vizura)

Nikola Đurišić (Mega Bemaks)

Nikola Đapa (Mega Bemaks)

Radovan Kompirović (Mega Bemaks)

Filip Borovićanin (Beko)

Ognjen Matović (Crvena zvezda mts)

Andrija Radojević (Crvena zvezda mts)

Andrija Vuković (Crvena zvezda mts)

Milan Šuput (Dunav Apatin)

Aleksa Milenković (Partizan NIS)

Sergej Jeremić (Partizan NIS)

Vlad Nikolaj Gruesku (Petrovgrad)

Đorđe Ćurčić (Borac Čačak)