sreda, 20 januaraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADA PRIGREVČANKA ANJA VUJNOVIĆ POZVANA U REPREZENTACIJU SRBIJE

Veliko priznanje došlo je na adresu Ženskog rukometnog kluba Prigrevica. Anja Vujnović,

članica kluba postala je deo pionirske reprezentacije Srbije sa kojom će u periodu između 24. i 29. septebra biti na pripremama odnosno kampu koji organizuju Rukometni savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta.

Ova izuzetno darovita levoruka igračica pruža sjajne partije na poziciji desnog krila, pa je pozvana da bude udarna snaga reprezentacije na tom mestu u timu. Da je reč o veoma kvalitetnoj rukometašici potvrđuje podatak da je ona 2005. godište a reprezentaciju čine devojčice godinu dana starije od nje, odnosno 2004. godište i mlađe.

Anja je počela rukomet da trenira pre šest godina i prošla je sve selekcije koje je organizovao Rukometni savez Vojvodine, redovan je član reprezentacije Vojvodine, a kao nagradu za dobre igre stigao je poziv da bude deo reprezentacije Srbije.

Anja je izuzetno dobro dete, koja jako voli sport kojim se bavi. Veoma je talentovana a sve to je ukomponovala sa dobrim radom, pa ne čudi što je plod takvog odnosa prema sportu rezultirao pozivom u nacionalnu selekciju. Ovaj poziv je došao u pravi čas i u neku ruku odslikava naš dugogodišnji rad sa mlađim selekcijama. Ovo je velika čast kako za Anju, tako i za nas u klubu, kaže tvorac velikog broja mladih rukometaša i rukometašica Prigrevice trener Milka Nikšić

 

Povezano:  APATINSKI ATLETIČARI I U 2021. GODINI NASTAVILI TAMO GDE SU USPEŠNO STALI