ponedeljak, 25 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADEN KOVAČEVIĆ PRVO POJAČANJE RADNIČKOG 1912

Fudbaleri Radničkog 1912 od ponedeljka kreću sa pripremama za novu takmičarsku sezonu 2021/22 u Srpskoj ligi Vojvodina. Prozivka će se obaviti u 19 časova na gradskom Stadionu gde će strateg Somboraca Dušan Jevrić upoznati prvotimce sa onim što ih očekuje tokom priprema, a verovatno da će predočiti i potencijalna pojačanja koja su u planu kako bi se što lakše stiglo do željenog cilja, a to je prvo mesto i ulazak u Prvu ligu Srbije.

Na klupskom sajtu prestavljeno je prvo pojačanje. Sa Radničkim 1912 vernost je potpisao Mladen Kovačević dvadesetšestogodišnji fudbalski internacionalac, doskorašnji igrač superligaša Radničkog iz Niša.

Kovačević, inače rođeni Somborac, je dve sezone sa velikim uspehom nosio dres Kineskog drugoligaša Nantong Žijina, a pamti se i po tome što je igrajući za Bečej za 18 meseci, postigao 38 golova, pre toga, 35 u dresu Sloge iz Čonplje u Vojvođanskoj ligi.

Nema sumnje da će prisustvo Kovačevića u timo Radničkog 1912 biti od ogromnog značaja, jer je svoj neosporni kvalitet dokazao u više navrata, pa mu je preostalo da se što bolje pripremi i sa klubom iz rodnog grada krene u pohod na veliki uspeh.