subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADI APATINSKI ATLETIČARI MILICA ZANZE I MILOŠ DREKOVIĆ NA VELIKOM MEĐUNARODNOM FINALU IGARA MLADIH U SPLITU

U Splitu će se od 18. do 22. avgusta,  održati veliko međunarodno superfinale sportskih igara mladih, u kojem će se takmičiti najuspešniji na nacionalnim takmičenjima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini u više sportskih disciplina.

Na ovom izuzetno jakom takmičenju Opštinu Apatin i Atletski klub Apatina predstavljaće i dva mlada atletičara polaznika besplatne škole atletike Atletskog kluba Apatin, Milica Zanze i Miloš Dreković koji će se upustiti u borbu za najviši plasman u trkama na 60  metara, u svojim takmičarskim kategorijama.

Puleni trenera Bojana Tomaševića, plasman na veliko finale obezbedili su ostvarivanjem odličnih rezultata na regionalnom takmičenju koje je održano u Novom Sadu u maju mesecu ove godine.

Na put Splita mladi apatinski atletičari odlaze u pratnji roditelja, i u društvu ostalih mladih sportista iz Srbije, koji su izborili plasman na ovo sjajno takmičenje. Polazak će biti upriličen u petak 16.08. u jutarnjim satima sa autobuske stanice u Somboru, dok se povratak očekuje 22.08.2019. godine.

Takmičenja će biti održana 20. i 21. 08., po završetku takmičenja biće održana svečana ceremonija zatvaranja sortskih igara mladih na Splitskoj Rivi.

Učešće na takmičenju je velika čast za mlade apatinske atletičare, i ovo je svojevrsna nagrada za uloženi trud i sva dosadašnja ostvarenja ovih izuzetno mladih i talentovanih sportista.

Za očekivati je da mladi apatinci u Splitu daju svoj maksimum i da dostojno reprezentuju Republiku Srbiju, Opštinu Apatin i Atletski klub Apatin.

G.Čegar