utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

„MLAĐE“ BRATSTVO 2019 KRENULO SA PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA

BRATSTVO 2019 – PARTIZAN (Kupusina) 0:0

Novoosnovani klub Bratstvo 2019 iz Prigrevice juče je odigrao prvu prijateljsku utakmicu. Mladići koji tek kreću u seniorska nadmetanja odigrali su bez golova 0:0 protiv mnogo iskusnijeg i po rangu takmičenja znatno jačeg Partizana iz Kupusina. Izabranici trenerskog tandema Goran Panjević – Života Gavrilović bili su ravnopravan rival ekipi u čijim redovima ima nekoliko doskorašnjih prvotimaca raznih klubova iz viših liga.

Prešli u seniore, prošlogodišnji omladinci Bratstva

Odigrali smo korektno i možemo biti zadovoljni onim što smo prikazali. Neiskustvo i realizacija izglednih prilika su nam najveći problem, ali se nadam da ćemo i to rešiti. Bitan je voljni momenat koji je prisutan kod većina, a ima nekoliko mladića koji poseduju zavidan potencijal , tvrdi Goran Panjević.

Na njima je da se odluče, trener i nekadašnji as prigrevačkog fudbala Goran Panjević
Imaju od koga da nauče, trener Života Gavrilović

Interesantan podatak je da su Prigrevčani doneli odluku da ekipu čine mladići koji su minule sezone bili prvaci Područne lige Sombor za omladince, a sa njima će u prvenstvenim okršajima pomagati iskusniji i veoma kvalitetni Nikola Vladetić i Pavle Perović.

Smatram da je to ekipa koja će moći da se upusti u borbu za naslov prvaka Međuopštinske lige Sombor 2. razred i da će igrači ozbiljno prići svojim obavezama, jer je to bitan preuslov za uspeh. Za sada sve funkcioniše dobro i trude se na treninzima što uliva dozu optimizma. Ima tu još puno posla, jer su to momci koji nisu osetili seniorsku konkurenciju i trebaće im vremena da u takvim utakmicama pokažu svoj kvalitet. Imaju dobre uslove za rad, mogućnost da napreduju i puno toga da nauče. Sve ostalo je na njima da odluče na koju će stranu da krenu. Mi smo im omogućili sve ono što je u našoj moći i verujem da će veliki broj sadašnjih igrača napredovati i da ćemo u najskorije vreme imati ekipu mnogo većih dometa od MFL, kategoričan je nekadašnji as prigrevačkog fudbala Goran Panjević.