nedelja, 11 aprilaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST APA UOČI DERBIJA SA TISOM

IDEMO REZULTATSKI RASTEREĆENI, ALI…

Sa maksimalnim učinkom, atmosferom koja odavno nije bila na stadionu kraj Dunava i sa puno ambicija, fudbaleri Mladosti putuju u Adorjan gde ih u identičnom ambijentu dočekuje domaća Tisa. Po šest bodova nalazi se na kontu oba rivala, a uloga favorita mora pripasti domaćinu.

Spremni za nove uspehe

-Idemo da se nadigravamo i da pokušamo ostvariti što povoljniji rezultat. Nismo opterećeni osvajanjem bodova, ali postoji određena doza optimizma pred ovo gostovanje. Znamo gde odlazimo i šta nas očekuje protiv ekipe koja je poslednjih nekoliko godina konstantno u vrhu tabele Vojvođanske lige Sever, kaže trener Apatinaca Slobodan Bačić.

Mada je njegov tim uknjižio dve pobede u isto toliko odigranih kola kod Bačića nema euforije.

-Imponuje činjenica da smo osvojili svih šest bodova, ali ima prostora za poboljšanje kvaliteta igre. Mislim da će vremenom i taj segment doći na svoje mesto. Najbitnije u svemu je da smo uz uigravanje tima uspeli da ostvarimo pobede koje su u mnogome popravile atmosferu među igračima. Čini mi se da smo na dobrom putu da stvorimo stabilan tim, kaže Bačić.

Derbi je utakmica u kojoj svaki pojedinac želi da se dokaže, međutim na terenu ima mesta samo za 11 najspremnijih.

-Postoje neke dileme, ali verujem da će i one biti otklonjene do nedelja kada igramo protiv Tise. Bitno je da imamo veliku većinu na raspolaganju i nadam se da ćemo moći da sastavimo najjači tim, reči su Bačića.

Povezano:  BAČIĆ NAJAVLJUJE OFANZIVNU IGRU U DERBIJU