četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST JOŠ JEDNOM UBEDLJIVA

Fudbaleri Mladosti igraju u odličnoj formi. Sa petom uzastopnom ovogprolećnom pobedom Apatinci drže korak sa timovima iz samog vrha tabele Vojvođanske lige Sever i sa pravom mogu da se nadaju odličnom plasmanu. Mada se pre nastavka sezone nisu izjašnjavali, niti najavljivali šampionske ambicije , Apatinci su do sada slavili protiv timova koji su bili u kombinaciji sa Tekstilcem da se bore za naslov prvaka, pa trenutno za liderom zaostaju šest bodova.

Juče su snagu izabranika trenera Aleksandra Kesića osetilia Vojvodina iz Bačkog Gradišta koja je bila jesenji prvak, ali je u duelu sa razigranim Apatincima brzo poklekla i na kraju izgubila utakmicu koja će je verovatno koštati ulaska u Srpsku ligu.

Mladost Apa – Vojvodina (BG) 3:0

Strelci: Simić 2, Mišković (Mladost Apa)

Žuti kartoni: Vukadinović (Mladost Apa). Stefanov (Vojvodina BG).

Crveni kartoni: B. Jelić (Vojvodina BG).

Mladost Apa: Jeličić, Dulić, Solać, Simić, A. Jovović (Majstorović), Vukadinović, Zlatković (Djumić), Krunić (Desnica), Đeri, Mišković, Vejnović.

Vojvodina (BG): Babin (Bošnjak), Stefanov (D. Kudrić), Marković, Prodanov, D. Jelić, Ilić (Tomić), Džigurski (Novaković), Pejović, Pecarski, Đekić (Horvat).

U sledećem kolu koje se igra predstojećeg vikenda Apatinci gostuju u Srbobranu istoimenom domaćinu koji je pravi hit ovog proleća i u seriji je odličnih rezultata.