četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST POČELA SA PRIPREMAMA

BURSAĆ U TRPINJI, BASARIĆ U STANIŠIĆU

Fudbaleri apatinske Mladosti počeli su u četvrtak sa pripremama za nastavak prvenstva u Vojvođanskoj ligi Sever. Apatinci će najveći deo pripremnog perioda provesti na svom stadionu kraj Dunava gde imaju idealne uslove za rad, kao i mogućnost za odigravanje prijateljskih utakmica, jer poseduju čak šest terena koji ispunjavaju uslove za prvenstvene susrete.

Bursać (plavi dres) nastavlja u Sinđeliću iz Trpinje

Od prvog dana Mladost je lišena usluga iskusnog Petra Bursaća koji će karijeru nastaviti u Sinđeliću iz Trpinje (Hrvatska) i nešto mlađeg Gorana Basarića koji prelazi u Stanišić. Bursać odlazi kod trenera Živote Gavrilovića koji je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima i potencijalima, dok će Basarić sarađivati sa trenerom sa kojim je u više navrata radio i to još iz pionirskih dana Sretenom Jeletom Vilotićem. Jedina nedoumica je vezana za Branislava Vejnovića koji ispred sebe ima nekoliko primamljivih ponuda. Njegov status znaće se ovih dana nakon što se obave još neki  razgovori, jer kako je Vejnović u više navrata isticao ima dogovor sa čelnicima kluba pa se nada da će se sve brzo rešiti.

Svakako da treba napomenuti da se radu sa prvim timom priključilo nekoliko mladih fudbalera koji su po godinama još kadeti, jer na njih klub najozbiljnije računa.