ponedeljak, 30 novembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST SAVLADALA IMENJAKA IZ BAČKOG PETROVCA

POBEDA ZA MIRNO PROLEĆE

OFK MLADOST APA – MLADOST (Bački Petrovac) 2:1 (1:1)

Stadion Mladosti

gledalaca oko 150

sudija: Nedeljko Rauković (Subotica) 8

Strelci: Rašeta (1 iz penala) i Mandić (80) Mladost Apa – Pavlas (11.) Mladost (BP)

OFK MLADOST APA: Rašeta 8, Knežević 7,5, Basarić 7, Bursać 6,5, (Kuntić 7), Gligorijević 6,5 (Ožegović 7), Faber 7, Rapaić 7,5, Jovan Bačić 7, (Mandić 7), Mišković 7,5, Milanović 7,5, Petreš 7,5

MLADOST (Bački Petrovac): Petaj 7, (Jenja 7,5), Ožvak 7, Babljak 7, Poznanović 6,5, Kobilarov 6,5, Beronja 6, Konja 6,5, Pavlic 7,5, Severini 7, Jakuš 6, Đokić 6,5

Igrač utakmice: Dušan RAŠETA (OFK Mladost APA) 

Fudbaleri apatinske Mladosti uspeli su da ostvare pobedu u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Vojvođanske lige Sever. Apatinci su na svom terenu u veoma uzbudljivom susretu savladali imenjaka iz Bačkog Petrovca sa 2:1. Pobeda je došla u završnici susreta, a plod je zalaganja i veće želje za trijumfom.

trenutak odluke, 2:1 za apatinsku Mladost (sporno je ko je postigao pogodak da li je autogol ili je strelac Mandić)

Sa ovom pobedom Apatinci će prezimeti u gornjem delu tabele i na proleće će moći rasterećenije da nastave takmičenje, jer imaju nešto povoljniji raspored kola, a osnovni cilj je opstanak u ligi, stvaranje mogućnosti da se afirmišu mladi i perspektivni igrači i da se ekipe nalazi u bezbednoj zoni na tabeli.

Igrač utakmice, Dušan Rašeta precizan sa bele tačke

Kako sada stvari stoje Apatinci su na najboljem putu da ispune zacrtan plan, jer se nalaze u društvu ekipa iz gornjeg dela tabele, pa to stvara određenu mogućnost da se berzbrižno odigra prolećni deo sezone. Inače, u duelu sa Bačkopetrovčanima u startnoj postavi je bio golobradi Jovan Bačić velika nada apatinskog fudbala koji je bio u rangu ostalih prvotimaca i nagoveštava novi talas mladića koji kucaju na vrata prvog tima.

Povezano:  TEKSTILAC PORAŽEN U LOVĆENCU