utorak, 2 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST SLAVILA U TAVANKUTU – KESIĆ HVALI KOLEKTIV

Golom Pešića u 57. minutu fudbaleri Mladosti osvojili su tri nova boda, pobedom u Tavankutu nad istoimenim domaćinom od 1:0. Utakmica je odigrana u sklupu 7. kola Vojvođanske lige Sever, a  Apatinci su nadigrali domaćina koji važi za ekipu koja retko gubi bodove pred svojim navijačima, ali su ovoga puta morali da priznaju da su izabranici trenera Aleksandra Kesića bili bolji i da su bodovi zasluženo otišli u grad piva.

Ovo je naša najbolja utakmica koju smo odigrali u ovom prvenstvu. Jednostavno sve je funkcionisalo onako kako smo se dogovorili i mislim da smo na dobrom putu da stvorimo ekipu koja može da igra značajnu rolu u Vojvođanskoj ligi. Po učinku nemam koga da izdvojim, jer je svaki pojedinac bio na visini zadatka. Ovo je pravi primer kako pobeđuje kolektivno zalaganje, kaže mladi trener Apatinaca Aleksandar Kesić.

Ova pobeda je izuzetno bitna za Apatince, jer ih je ponovo izbacila među vodeće timove, a u narednom kolu Mladost dočekuje Bajšu koja se kotira kao neugodan protivnik.

Povezano:  KUGLAŠICE APATINA UBEDLJIVE, APATINCI NEMOĆNI