utorak, 28 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST SUTRA PROTIV ČSK PIVARA

U Apatinu derbi Mladost – ČSK Pivara

Fudbaleri apatinske Mladosti sutra na svom terenu dočekuju velikog sportskog rivala ekipu ČSK Pivara iz Čelareva. Pored tradicionalnog rivalstva koje je dugi niz godina prisutno izmađu ova dva kluba, ovoga puta i plasman na tabeli svrstava ovu utakmicu u derbi 9. kola Vojvođanske lige Sever. Apatinci su samo zahvaljujući gol razlici drugi na tabeli sa 17 osvojenih bodova koliko ima i ČSK Pivara pa se sa pravom od sutrašnjih aktera očekuju dobre igre i neizvestan rezultat.

Biće teško bez njega, Branislav Vejnović

Apatinci će u derbi ući znatno oslabljeni ne igranjem Branislava Vejnovića, koji je isključen u prošlom kolu, pa će ovu utakmicu pratiti sa tribina, a to je veliki hendikep. Ne treba posebno naglašavati da su potencijali svakog pojedinca dobro poznati trenerima oba kluba, pa je ostalo neizvasno ko će biti uspešniji mladi Aleksandar Kesić ili iskusni Žaljko Račić.

Dolaze po bodove

Bez obzira na krajnji ishod ove utakmice sportski rivalitet će ostati prisutan i narednih godina, a obe ekipe će nastaviti da prate vodeću Vojvodinu iz Bačkog Gradišta koja trenutno ima četiri boda više do sutrašnjih aktera utakmice koja će se odigrati na stadionu kraj Dunava sa početkom u 15,30 časova.