četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

NA TURNIRU U ČONOPLJI NIŠTA NOVU, PUNO GOLOVA, LEPIH AKCIJA, TENZIJA…

U Čonoplji je proteklo još jedno fudbalsko veče sa puno golova, atraktivnih poteza, ali ovoga puta i uz nešto više tenzija, što je sastavni deo ovakvih turnira.

Ekipa Kafe bar Boem

Prva utakmica bila je u znaku ekipe Žuta Osa koja je golovima Đorđevića i Davidova po dva i Fridriha sa 5:0 savladala Agromond. U drugom susretu Farma Terzić je bila ubedljiva protiv mlade ekipe No Name i sa 9:0 rešila ovaj susret u svoju korist. Pajić je postigao tri, Pucar i Kusić po dva, a Kolar i Zelenović po jedan pogodak.

Treća, odnosno poslednja utakmica sinoćnjeg programa u kojoj su se sastali Kafe bar Boem i JKP Radnik donela je dosta uzbuđenja, ne rezultatski, jer je „Boem“ slavio sa 4:1, već je bio malo više tenzija nego što to dozvoljavaju pravila, pa je sudija Malbašić imao pune ruke posla. Na svu sreću on je susret uspešno priveo kraju, a strelci za pobedničku ekipu bili su: Rančić dva, Bojić i Srđan Vuković po jedan, a čast ekipe JKP Radnik spasao je Bosnić. Inače, ova utakmica je odlučivala pobednika u grupi pa je možda to doprinelo da se igra nešto oštrije u odnosu na ranije susrete.

Večeras se turnir nastavlja, a za očekivati je nova uzbuđenja jer se sastaju od 20 časova i 30 minuta Agromond – Gvožđara Eror, nakon toga Tepkos – AŠ Start Stop i za kraj večeri Real sa Ribnjaka – Star Taxi.