četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

NIKOLA ČOVIĆ BLISTA NA GOLU PIK PRIGREVICE, ALI JE REALAN U PROCENAMA

Nikola Čović-kapiten Rk PIK Prigrevica

Igrači rukometnog kluba PIK Prigrevica se takmiče u Drugoj ligi „Sever“, gde trenutno zauzimaju treću poziciju sa dvadeset bodova. O očekivanjima za krajnji ishod i utakmicama koje su već odigrane, razgovarali smo sa golmanom, odnosno kapitenom ekipe, Nikolom Čovićem.

Kapiten i siguran na golu Prigrevčana, Nikola Čović

Slobodno mogu da kažem da igramo odlično, i da sam zadovoljan radom i zalaganjem svih igrača, a to pokazuju i ovi rezultati. Imali smo dva kiksa, jer smo išli na utakmicu bez bukvalno pola tima. Većina momaka je zaposleno, i to nam stvara veliki problem. Da smo išli na svaku utakmicu sa kompletnim sastavom, siguran sam da bi se stvari odvijale još bolje, ali kao što sam rekao, s obzirom na sve okolnosti, zadovoljan sam.

Kada smo ga pitali koji ishod očekuje na kraju sezone, on nam je rekao: –Ambicije su nam što viši plasman u ligi u kojoj se nalazimo, ali ako nam se ukaže prilika, naravno je da ćemo napasti ulazak u Prvu ligu, a za sam kraj, dodao je: -Najzaslužnija za ovo sve jeste naš trener Milka Nikšić, njeno zalaganje, njen rad, ali opet moram da napomenem, ponosan sam na svoje saigrače na to kakva atmosfera vlada i koliko se zalažu.

V.J.