utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OBNOVLjEN TENISKI TEREN KOD GIMNAZIJE

Na obnovljenom teniskom terenu kod gimnazije, danas su za apatinske medije govorili sekretar Sportskog saveza opštine Apatin Slobodn Bačić i predsednik teniskog kluba Dunav Aleksandar Smiljanić.

Slobodan Bačić

Ideja o sređivanju teniskog terena je potekla od prošle godine u saradnji sa opštinskom upravom Apatin, srednjom građevinskom i drvoprerađivačkom stručnom školom, te gimnazijom „Nikola Tesla“. Sportski savez opštine Apatin je preuzeo brigu o teniskom terenu, sredstva za njegovu sanaciju su opredeljena u budžetu i ovih dana je završeno uređenje. Nadam se da će izgled terena i stručan rad ljudi koji su uključeni u tenis privući veliki broj dece da se aktivno bave ovim sportom. – rekao je Bačić.

Aleksandar Smiljanić

Predsednik teniskog kluba Dunav iz Apatina se zahvalio ispred članova kluba opštinskoj upravi Apatin i Sportskom savezu opštine Apatin što su ovim projektom omogućili da teniski teren danas izgleda ovako dobro. Utisak ne samo članova teniskog kluba, već i građana sa kojima sam u svakodnevnoj komunikaciji je da ceo ovaj kompleks, dakle teniski teren, jaslice i okolina vrtića koja se uređuje predstavljaju jedan od najlepših delova grada. – rekao je Smiljanić od koga smo saznali i da teniski klub Dunav ove godine obeležava jubilej od 10 godina postojanja, da je upis dece u školu tenisa u toku, te da će zahvaljujući uslovima koji su obezbeđeni kroz ovakav teren biti umnogome olakšan dalji rad kluba.

 

 

              Info služba

                                                                                                Opštine Apatin