subota, 16 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OD DANAS KREĆE ISPISIVANJE ISTORIJE „MLAĐEG“ BRATSTVA

Danas, od 18,30 časova na stadionu „Goran Nesvanulica – Klipi“ u Prigrevici održaće se prvi zvaničan trening novoformiranog kluba Bratstvo 2019

Ujedno će to biti početak priprama mlade ekipe za nove izazove, koja će pod nadzorom trenerskog tandema Goran Papnjević – Života Gavrilović krenuti sa ispisivanjem nove istorije prigrevačkog fudbala.

Ponovo zajedno, nekadašnji trenerski trio prigrevačkog fudbala Popović, Panjević i Gavrilović

Dogovorili smo se da se danas okupimo i krenemo sa radom. Ekipu će činiti uglavnom mladići od kojih su mnogi još juniori, a kako sada stvari stoje njima bi trebalo da se priključe nešto iskusniji Vladetić, Griva, Perović i Kijuk. Možda bude još nekih sitnijih izmena, ali o tome ćemo moći da govorimo kasnije. Nadam se da ćemo spremni dočekati početak takmičenja u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Sombor 2. razred koja kreće 1. septembra, kaže Goran Panjević.

Goran Panjević

Prema ranijim saznanjima cilj osnivanja kluba je stvaranje uslova mladim Prigrevčanima da se bave sportom, odnosno fudbalom i da im se omogući da napreduju u matičnom klubu. Ovo je još jedan pokazatelj da prigrevački entuzijasti gaje ogromnu ljubav prema svom selu gde žele da sačuvaju mlade i da ih odvoje od svih poroka.

Među ovim dečacima ima potencijala, ali nisu još sazreli da se upuste u lige kvalitenijeg nivoa. Verujem da će vremenom napredovati i da će korak po korak stići tamo gde im je mesto. Imaju mogućnost i odlične uslove za rad, pa je ostatak na njima da sami odluče koliko žele da napreduju, naglašava jedan od najboljih fudbalera Prigrevice svih vremena Goran Panjević.

Nedostaju im ovakvi trenuci, ekipa Bratstva koja je obarala sve rekorde

Panjeviću će, kao i ranijih godina, pomagati neumorni Života Gavrilović koji će paralelno raditi u oba Bratstva 1946 i 2019. Popularni Žićo ne krije da mu je životno opredelenje trenerski poziv i rado pomaže svima da se što bolje usavrše i napreduju. Ovi dečaci koji će se danas pojaviti na prvom treningu novog kluba biće počešćeni time što će ih u tajne fudbalske igre uvoditi pobednički tandem trenera koji su ne tako davno oborili sve rekorde nižih liga, što znači da će imati priliku da nauče puno toga.