petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ODBOJKAŠICE APATINA PRESLIŠALE KOMŠINICE

APATIN – CVS Elbraco Technoland 3:1

Odbojkašice Apatina nastavile su sa sjajnom serijom pobeda i ovog proleća imaju skor od tri pobede i maksimalnih devet bodova. Ovoga puta snagu učenica trenera Miloša Popovića, kao ni pravi odgovor na njihovu igru nisu imale komšinice iz Sombora. Apatinke su u petak, u derbiju kola Prve ženske lige sa 3:1 u setovima pobedile CVS Elbraco Technoland iz Sombora.
Mnogo toga je na ovom meču zavislo od domaćih igračica.
Apatin  lako dobija  prvi  set sa ubedljivih 25:9.
Početkom narednog seta pokazale su Somborke da se neće predati, uprkos debaklu u prethodnom. Do polovine drugog seta se igralo poen za poen, kad su odbojkašice Apatina napravile razliku od pet poena prednosti koju su i uvećale do kraja. Drugi period igre je završen pobedom Apatinki 25:16.

Od trećeg seta ova utakmica je pokazala svu lepotu ženske odbojke, zbog koje je ovaj sport toliko popularan među devojčicama i devojkama. Zaigrale su gošće na sve ili ništa i vratile se u igru. Uz mnogo preokreta igračice iz Sombora zasluženo rešavaju u svoju korist treću deonicu sa 25:20.

U četvrtom, ispostavilo se poslednjem setu, viđeno je najviše uzbuđenja.Vodio je CVS do polovine seta. Međutim Sanja Maleš i njene drugarice se nisu predavale. Upornom igrom uspele su Apatinke da izjednače, a potom i povedu. U neizvesnoj završnici utakmice viđeno je mnogo dugih poena . Nakon velike borbe i prave drame četvri set Apatinke su dobile sa 25:23, za konačnih 3 :1 u setovima.

Prava je šteta što dobru igru Apatinki nije podržalo više publike, jer je ova utakmica zbog zgusnutog rasporeda u hali OŠ Žako Zrenjanin odigrana u hali Tehničke škole.